UV vertragende folie

UV werende glasfolie

De zonwerende folie is het ideale product om goederen, kunstvoorwerpen en interieurs te beschermen tegen de verkleuring die de UV straling kan veroorzaken.

Deze folie geeft ongelooflijk goed resultaat.  Maar bij verkleuring kunnen ook nog andere factoren een rol spelen. Zoals uw verlichting bijvoorbeeld. Daarom adviseren wij om een voorafgaande studie te laten doen door onze expert.  Het kost u slechts 75€.  U zou zeker niet de eerste zijn waar het resultaat nog slechter werd na het aanbrengen van de folie. 

Wil je zelf kleven, bestel dan hier de folie op maat gesneden !

Over de gehele wereld wordt deze folie gebruikt in musea, kunstgalerijen, kantoren, etalages en in privé woningen om verbleking en de vergeling van waardevolle zaken te voorkomen, zoals foto’s, perkamenten, tapijten, kleding, enz… Dit dankzij de bijzondere eigenschappen van de folie zoals helderheid, kleurloosheid en de best mogelijke UV filter.

Tevens biedt deze folie bescherming tegen rondspattende glassplinters bij glasbreuken. 

Let op:

Deze folie wordt soms ook verkocht als ” een slimme folie “, wat zou betekenen dat hij ook de warmte zou drukken. DIT KLOPT NIET !  De warmte vermindering is er door het isolerend kenmerk maar dit is zeer beperkt. In het beste geval kan dit 1° C schelen.